Naslovna > Vijesti > Predstavljen na bh. tržištu

Škoda Superb

Predstavljen na bh. tržištu

U Sarajevu je sinoć u hotelu Radon Plaza, pred velikim brojem gostiju, svečano predstavljen novi model Škoda Superb, najluksuzniji automobil iz Škodine palete modela ...

Ovo je treća generacija Škodine poslovne limuzine, automobil izuzetnih voznih performansi i izuzetnog komfora i udobnosti. Svojim novim dizajnerskim stilom, novim proporcijama, prostranošću, inovativnom tehnologijom, voznim karakteristikama i kvalitetom izrade, ovaj automobil se svrstava u sam vrh srednje klase.

 

Nova, treća generacija Škoda Superba pruža najveći stepen funkcionalnosti s još naprednijim  paketima opreme. Kod nas će biti dostupna u izvedbama Ambition, Style i Laurin&Klement. Ovaj automobil nudi najviše u pogledu komfora, informativnosti i veza, sigurnosti, potrošnje goriva i performansi. Unutrašnji prostor i veličina prtljažnika su najveći u svojoj klasi. Ponudu motora čine 1 benzinski i 2 diesel mortora, a dostupni su u kombinaciji s manuelnim ili automatskim mjenjačem. Cijena je u rasponu od 48.000 KM od 73.000 KM.

 

Nova Škoda Superb je najbolja ŠKODA ikad. Posljednja generacija Škodine  perjanice usmjerena je na nove grupe korisnika u poslovnom i privatnom sektoru. Kvalitet Superba naglašava vrijednosti brenda i ukazuje na to kakva će biti budućnost Škode. Nesumnjivo je da dolaskom Superba u Škodi počinje jedna nova era. Nesvakidašnjem doživljaju sinoćnje promocije doprinio je i nastup renomirane unjetnice Ane Rucner koja je svojim nastupom oduševila sve prisutne.

Datum objave: 06/11/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook