Naslovna > Automobili > Kia > Carens > Predstavljen novi model za tržište Indije

Kia Carens

Predstavljen novi model za tržište Indije

Model četvrte generacije predstavljen je trenutno samo za tržište druge najmnogoljudnije zemlje svijeta, ali je nešto kasnije njegov dolazak izvjestan i u Evropu...

Gradski krosover u državi na jugu Azije veoma je popularan automobil, a ista sudbina se očekuje i za model četvrte generacije, s obzirom da Indijci jednostavno vole višenamjenske ljubimce na četiri točka. Dimenzije novog modela su povelike, pa tako dužina iznosi 4.54 metra, dok je širina 1.8 metara a visina čak 1.7 metara, zajedno sa visokim razmakom od tla, te razdaljinom između točkova od 2.78 metara ostavlja mnoštvo prostora u unutrašnjosti kabine. Izdašan prostom omogućava opcionu ogradnju trećeg reda sjedišta, pored standardne verzije od 5 mjesta.

 

 

 

 

 


Unutrašnjost kabine dizajnirana je u modernom stilu sa visokim stepenom digitalizacije, kao i brojnom sigurnosnom opremmom. Za tržište Indije biće dostupne samo verzije sa motorima sa unutrašnjim sagorijevanjem ispod poklopca motora. Dok će model u Evropi ponuda biti dosta šira i raznovrsnija, sa elektrifikovanim varijantama dostupnim kupcima. Pored pogonskih sklopova modeli namjenjini za Stari kontinent imaće i druga razlike u odnosu na rođake iz Indije, kao što su određene stilske novine, kao i stepen digitalizacije u kabini. Za sada nije poznato kada će novi Carens biti dostupan na našem kontinentu.

 

Datum objave: 29/12/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook