Naslovna > Automobili > Citroen > DS4 > Predstavljena kolekcija Esprit De Voyage sa modelima DS 4 i DS 7

DS Automobiles

Predstavljena kolekcija Esprit De Voyage sa modelima DS 4 i DS 7

DS Automobiles već prihvata porudžbine za nove kolekcijske modele u Francuskoj. Oba modela se mogu naručiti sa plug-in hibridnim pogonom brenda, dok je DS 7 dostupan u standardnoj i AWD verziji te pogonske jedinice. Takođe su dostupni i tradicionalni benzinski i dizel motori...

DS Automobiles je osnovan kao samostalni brend 2014. godine u okviru PSA grupacije, a danas je dio velike Stellantis porodice. Cilj mu je da privuče mlađe kupce sa ukusom za stilsku i elegantna vozila, a sa prvim serijama kolekcija, francuski brend podiže pristup dizajnu na nove nivoe sa tzv. Esprit de Voyage, što u prevodu znači Duh putovanja na francuskom jeziku. Nova linija posebnih modela će uključivati DS 4 i DS 7, koji će biti prodavani kasnije ove godine na četiri kontinenta širom svijeta. Novi kolekcijski modeli dolaze sa nadograđenim stilskim elementima i više standardne opreme. Počevši od DS 4 Esprit de Voyage, zasnovan je na DS 4 Rivoli modelu i ima noviju svjetliju unutrašnjost s kombinacijom kože i Granite Grey dodatkom, sa Nappa kožom na kontrolnoj tabli. Potpis Esprit de Voyage se nalazi na pragovima vrata, dok je ivica tepiha u sivoj boji koja se slaže sa novim detaljima u kabini.

 

 

 


Na spoljašnosti, krosover ima sjajnu crnu rešetku između matrix LED svjetala, poboljšan hromiranim elementima. Isti sjajno crni detalji mogu se naći na prozorskim okvirima i na traci prtljažnika, dok 19-inčni točkovi dolaze u mat antracit boji. Veći DS 7 prati isti dizajnerski recept. Ponovo zasnovan na Rivoli dizajnu, vozilo dobija kontrolnu tablu obloženu kožom sa istom kožnom obradom koja se primjenjuje i na bočnim panelima vrata. Dizajnerska tema se nastavlja na prednjim pragovima vrata i logotipima, kao i na posebno obrađenim kućištima ogledala.

Datum objave: 10/03/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook