Naslovna > Automobili > Volkswagen > Golf > Procurile nemaskirane fotografije najiščekivanijeg modela

VW Golf VIII

Procurile nemaskirane fotografije najiščekivanijeg modela

Volkswagen-ov Golf osme generacije biće zvanično predstavljen za svega nekoliko sedmica, ali su neprikrivene slike procurile na internet mreži, a ovog puta prikazuju i unutrašnjost.

Volkswagenov klub obožavalaca u Slovačkoj objelodanio je fotografije koje pokazuju kako izgleda model rane proizvodnje u svom završnom obliku. Interesantnija je unutrašnjost, jer smo je prvi put vidjeli preko skice koju je ranije objavila firma. Na snimku se vidi kako će Golf usvojiti kombinovani digitalni instrument i displej za zabavu postavljen preko vozačevog dijela instrument table.

 

U stilu Golfa izgleda prilično minimalistično, ali se očekuje veliki broj opcija kada se svi sistemi stave u funkciju. Kao što se očekivalo, tasteri će se držati na apsolutnom minimumu, pri čemu Volkswagen čak izbacuje fizički prekidač za svjetla u korist panela osjetljivog na dodir. Nije jasno da li se radi o automobilu osnovnog modela, ali s obzirom na spoljašnjost možemo predvidjeti da će se ova postavka informacija o zabavnom programu pojaviti u većini Golf verzija.

Datum objave: 16/10/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook