Naslovna > Vijesti > Promjene u Upravi

Renault Trucks

Promjene u Upravi

Heinz Löw, predsjednik Renault Trucksa, odlučio je napustiti Volvo Grupu. Bernard Modat, Renault Trucks Global Brand Senior Vice President, vršit će funkciju predsjednika za Renault Trucks dok se ne postavi novi predsjednik.

“Volvo Grupa ima velike ambicije za Renault Trucks”, kaže Bernard Modat. “U posljednjih nekoliko godina napravljene su velike investicije u razvoju proizvoda i u industrijskom obličju” nastavlja.

 

Kao što je i najavljeno u rujnu na sajmu IAA, Renault Trucks priprema lansiranje potpuno nove game proizvoda u ljeto 2013.Nadalje, nedavno je Volvo Grupa objavila svoje planove o restrukturiranju prodajne organizacije s ciljem da poboljša kvalitetu i gustoću servisa integrirajući mreže Volvo Trucks i Renault Trucks u mnogim europskim zemljama. Ovim potezom poboljšat će se zadovoljstvo kod klijenata, porast će prodaja kao i učinkovitost.“Upravo poduzimamo veliki korak u povijesti Renault Trucksa. Što je prije moguće osigurat ćemo zamjenu za Heinz Löw-a kako ne bi izgubili na brzini kretanja u ovoj vrlo dinamičnoj fazi, kako za Renault Trucks tako i za sve klijente i obožavatelje Renault Trucksa”, zaključuje Peter Karlsten, Executive Vice President EMEA, voditelj divizije Volvo Group’s truck u Europi, Bliskom Istoku i Africi.

Datum objave: 04/12/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook