Naslovna > Teme > Promocija Mercedes-Benz vozila u Bijeljini
FOTO GALERIJA (21)

Mercedes-Benz

Promocija Mercedes-Benz vozila u Bijeljini

Predstavnici Star-Centar d.o.o. iz Živinica tokom 6. i 7. septembra na gradskom trgu u Bijeljini organizovali su i održali promociju najnovijih Mercede-Benz vozila...

 

U cilju što bolje promocije aktuelne game vozila njemačkog premijum brenda, njegovih najzanimljivijih noviteta, ali i najnovijih prodajnih akcija, ovlašteni diler Mercedes-Benza, preduzeće Star-Centra iz Živinica, organizovao je dvodnevno druženje sa građanima Bijeljine. U okviru ove manifestacije na gradskom trgu Bijeljinci su mogli da vide mnogobrojne Mercedesove modele iz i putničkog i privrednog programa.

 

Prije svega moram reći da mi je veliko zadovoljstvo što smo jedan ovakav promotivni događaj organizovali u Bijeljini, gdje Mercedes tradicionalno ima veliki broj obožavalaca. Naš cilj je bio da njima, ali i ostalim potencijalnim kupcima predstavimo najzanimljivije nove modele, te da ih upoznamo sa trenutnim uslovima kupovine i zanimljivijim akcijama koje imamo na određene modele automobila – izjavila je Nermina Đug, marketing manager Mercedes-Benz Star-Centra. Ona je dodala da je Star-Centar u prethodnom periodu uložio velike napore kako bi podigao nivo usluga koji nudi svojim klijentima na najviši mogući nivo, što je prepoznato i od samog Mercedesa, odnosno kompanije Star-Import, generalnog distributera premijum njemačkog brenda za Srbiju, Crnoj Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju, koji je potpisivanjem dilerskog ugovora na neodređeno trajanje dao punu podršku partneru iz Živinica. Tokom dvodnevne promocije stanovnici Bijeljine i okoline imali su priliku da vide i neke od najnovijih Mercedes-Benzovih automobila.

 

Naša postavka u Bijeljini je veoma zanimljiva, jer su svi zainteresovani posjetioci imali priliku da u okviru nje vide neke veoma atraktivne Mercedesove novitete. Među njima bih posebno izdvojila novu kompaktnu kupe-limuzine CLA, a imali smo i reprezentativni SUV model GLE serije. Ništa manje zanimljivi nisu bili ni novi GLC i GLC Coupe, koji su veoma čest i popularan izbor kod naših kupaca. Ipak, prava i najveća zvijezda tokom ovog dvodnevnog druženja bio je kompaktni Mercedes-AMG A35 koji se isticao sportskim izgledom, bogatom opremom i jarko žutom bojom – kazala je Nermina Đug. U Star-Centru iz Živinica dodaju da se osim prodajom novih Mercedes-Benz vozila iz putničkog, komercijalnog i teretnog programa oni bave i njihovim servisiranjem, po najsavremenijim standardima koje zahtijeva njemački proizvođač. Star-Centar ima i lager rezervnih originalnih dijelova, za koje obavlja stručnu ugradnju, distribuciju i prodaju.

 

 

 

 

Datum objave: 26/10/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook