Naslovna > Automobili > Nissan > Qashqai > Qashqai druge generacije

Nissan Qashqai

Qashqai druge generacije

Novi Nissan Qashqai, čije je zvanično predstavljanje najavljeno ove jeseni, zasnivanjeće se na potpuno novim inovativnim rješenjima na svim poljima...

Novi Nissan Qashqai trebao bi da bude predstavljen ove jeseni, tačnije u novembru mjesecu. Detaljne informacije se još uvijek detaljno ne otkrvaju, ali ono što je sigurno jeste da će tek malo da liči na svoju aktuelno verziju. 

 

Neke jasne pokazatelje njegove spoljašnjostim, mogli smo da vidimo na konceptu Hi – Cross, koji je prikazan na sajmu automobila u Ženevi 2012. godine. Možemo da očekujemo vrhunski automobil, koji će da bude malo agresivnijeg i moćnijeg izgleda od svog prethodnika, sa naglašenim bokovima. Što se samog motora tiče, nagađa se da će biti dostupni 1.6 litarski turbo dizelaš, 1.2 litarski turbo benzinac, te 1.6 litarski benzinski motor.

 

Više od ovog modela možemo da očekujemo na njegovoj zvaničnoj premijeri, koja je zakazana za novembar mjesec, a svi ljubitelji imaće priliku da ga kupe 2014.godine, kada će se i zvanično pojaviti na tržištu. Njegova cijena se neće mnogo razlikovati od aktuelnog modela. 

Datum objave: 16/04/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook