Naslovna > Automobili > Mercedes-Benz > S Klasa > Razotkrivena S-klasa

Mercedes

Razotkrivena S-klasa

Na internetu se pojavile prve oficijelne slike enterijera nove Mercedesove S-klase...

Udarna vijest u svim svjetski automobilskim medijima danas su prve oficijelne fotografije enterijera nove Mercedesove reprezentativne limuzine S-klase. Osim prvih slika enterijera na internetu su se pojavile i do sada najbolje špijunske fotografije ovog automobila, koje su nastale najvjerovatnije za vrijeme snimanja promotivnog video materijala za ovaj model.

 

Na osnovu prvih fotografija može se zaključiti da je S-klasu dobila elegantniji dizajn sa Mercedesovim karakterističnim „ledenim“ pogledom sprijeda, te stilizovanom i veoma jednostavnom pozadinom. Prave novosti kriju se u enterijeru, koji osim što odiše prvoklsnim lukuzom donosi i spoj najsavremenijih multimedijalnih dostignuća. Posebnu pažnju privlači novi informacioni sistem sa velikim displejom ispred vozača i još jednim takvim na centralnom grebenu.

 

Ovakav pristup u organizaciji enterijera ne može se nazvati revolucionarnim, jer su ga do sada primjenjivali proizvođači poput Jaguara ili Forda, ali je jedinstven, jer donosi do sada najveći spoj informacione i komunikaciono-zabavne multimedije u jednom automobilu. Poseban tretman uživaće i putnici u drugom redu sjedišta koji će osim u komforu dvije odvojene „fotelje“ moći da uživaju i u multimedijalnim sadržajima koji će im biti ponuđeni pute dva odvojena displeja, koji u velikoj mjeri podsježaju na savremene tablet uređaje. Više detalja o novoj S-klasi biće poznato u narednim danima.

Datum objave: 18/03/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook