Naslovna > Automobili > Opel > Combo > Redizajniran električni kombi

Opel Combo Electric

Redizajniran električni kombi

Opel Combo Electric je dostupan u standardnoj i dužoj varijanti, sa 441 cm odnosno 476 cm. U potpuno električnom obliku, ima nosivost od 780 kg i kapacitet vuče od 750 kg...

Za modelnu godinu 2024, Combo Electric je doživio redizajn uz primjenu Opel Vizor tretmana, koji se već koristi u cjelokupnoj liniji putničkih vozila ovog proizvođača. Novo lice Opel Comba karakterišu tanja svjetla, koja su opciono dostupna sa Intelli-Lux LED Matrix tehnologijom. U skladu s trenutnim stilskim jezikom Opela, svjetla su integrisana ispod istog panela "Vizor", koji pokriva prednju masku. Takođe su uvedene promjene na redizajniranom braniku i dotjeranom poklopcu motora.

 

 

 


Za unutrašnjost Combo Electric modela planirana je nova 10.0-inčna digitalna instrument tabla smještena iza redizajniranog volana. Ovaj element je uparen sa ekranom osjetljivim na dodir od 10.0 inča. Kada je u pitanju bezbjednost, unaprijeđena je uvođenjem Dynamic Surround Vision sistema sa dvije kamere i do 18 dostupnih sistema za pomoć u vožnji (ADAS), uključujući opcioni prilagodljivi tempomat. Combo Electric pokreće jedan električni motor snage 100 kW/136 KS i obrtnog momenta od 260 Nm, uz baterije kapaciteta 50 kWh. WLTP domet ovog vozila je povećan na 330 km (brzo punjenje do 80% kapaciteta baterija od 50 kWh na brzom punjaču traje do 30 minuta). Vozaču su dostupna tri režima vožnje: Eco, Normal i Power. Najveća brzina iznosi 135 km/h, dok ubrzanje od 0 do 100 km/h traje 11,2 sekunde.

Datum objave: 15/12/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook