Naslovna > Automobili > Ford > Focus > Redizajnirani Focus za 2014. godinu

Ford

Redizajnirani Focus za 2014. godinu

Nije nikakvo iznenađenje to što će ovaj automobil da dobije masku hladnjaka koja je karakteristična za Fordove automobile novijih generacija...

Fotografije prototipa bez ikakve kamuflaze Fordovog modela Focus, pojavile su se i zvanično u javnosti. Novi dizajn prednje maske dolazi kao posljedica potrebe za usaglašavanjem sa vizuelnim identitetom drugih, aktuelnih Fordovih modela, kao što je nova Fiesta i B-Max.

 

Stilske promjene biće najzastupljenije na prednjem dijelu automobila.  Gornji dio rešetke zauzeće vidno veću površinu u odnosnu na sadašnju verziju automobila. Upravo zbog toga, i donji dio maske, koji se na prijašnjim modelima sastoji iz tri segmenta, morao je da bude vidno izmjenjen.

 

Promjene su takođe obuhvatile prednji branik, ali i kućišta svjetala za maglu. Slike unutrašnjosti zasada još uvijek nisu dostupne u javnosti, ali možemo od Forda da očekujemo da će ona da bude osvježena nekim novim sadržajem, dezenima i bojama.

 

Pretpostavlja se da će redizajnirani Ford Focus javnosti zvanično da bude predstavljen do kraja ove godine, a da bi njegova prodaja mogla da počne već početkom 2014. godine.
 

Datum objave: 21/06/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook