Naslovna > Teme > Renault, Alpine i Dacia otvaraju vrata sajma u Parizu

Renault Grupa

Renault, Alpine i Dacia otvaraju vrata sajma u Parizu

Posjetioci će na salonu moći prvi puta uživo da vide novi Kadjar, a 30. septembra održaće se velika paradu povodom 120. godišnjice postojanja...

 

 

Pariški sajam automobila 2018. Renault će otvoriti 2. oktobra konferencijom za medije na kojoj će predstaviti svoj najnoviji koncept premium robo-vozila. Ovaj koncept dio je trilogije Renaultovih robo-vozila kojima tokom 2018. istražuje usluge mobilnosti. Svjetsku premijeru će imati na konferenciji za medije koja će se održati na Renaultovom izložbenom štandu. Posjetioci će na salonu moći prvi puta uživo da vide novi Kadjar, čije su prve slike nedavno objavljene. Renault će 30. septembra održati veliku paradu povodom 120. godišnjice postojanja. Trideset Renaultovih vozila, među kojima će biti na primjer iz Renaultove kolekcije i modeli iz kolekcije privatnih vlasnika, će se voziti ulicama Pariza. Predvođena poznatim modelom Type A, Renaultova kolekcija će za vreme trajanja Salona biti izložena u Renaultovom izložbenom prostoru u Paviljonu 1 kao i u Paviljonu 5.1 u kojem se održava izložba pod nazivom Mitske rute.  Renault će Paviljon 2.1 posvetiti raznovrsnim rješenjima novih oblika mobilnosti i tako promovisati svoju saradnju i programe sa kompanijama Marcel, Renault Mobility i Renault Rent. Pored svega Renault će od 4. oktobra na Trgu Concorde posetiocima omogućiti da isprobaju električne automobile. 

 

 


Alpine, porodični portret


Alpine, marka dobro poznata zaljubljenicima u automobile, će izložiti sve svoje modele na posebnom štandu u Paviljonu 1. Posetioci će moći razgledati cijelu porodicu modela A110: A110 Pure, dva primjerka A110 Légendes i A110 GT4. Alpine će od 4. oktobra sa nekoliko modela biti prisutan i na izložbi Mitske rute koja se održava u Paviljonu 5.1. 

 



Obožavaoci Dacije  


Uz novi Duster, koji ostvaruje odlične rezultate u Evropi, Dacia će predstaviti i neke novitete i pokrenuti takmičenje za dizajn Sandera Stepway. Obožavaoci marke Dacia moći će uživati u izložbi koju svakako vrijedi pogledati. Izložba počinje 2. oktobra 2018. 

Datum objave: 18/09/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook