Naslovna > Vijesti > Schumacher se na momente budi iz kome?

Ima nade

Schumacher se na momente budi iz kome?

Prema riječima portparola porodice Schumacher, Sabine Kehm, Michael pokazuje napredak na putu oporavka…

Najbolji vozač i sedmorostruki šampion Formule 1, Michael Schumacher, koji ja krajem protekle godine teško povriješen u nesreći na skijanju, na momente se budi i ima određene trenutke kada je svjestan. Ovo je vijest koja je jutros kao bomba odjeknula. Sve ovo podstiče na mali tračak nade da bi sve moglo da se riješi onako kako se Schumijeva porodica i navijači nadaju.

 

Menadžerka njemačkog automobilskog asa, Sabine Kehm, navodi kako Michael pokazuje napredak na putu oporavka, te da svi oni vjeruju da će se tako nastaviti. Pored toga, ona je dodala kako su svi još uvijek optimistični i nadaju se najboljem. Pored toga je istakla kako njegova porodica zasada ne želi da otkriva nikakve dodatne detalje o liječenju legenarnog asa Formule 1.

 

Podsjetimo, Schumacher je u vještačkoj komi od 29. decembra, poslije teškog pada na skijanju u Francuskoj. Schumi je glavom udario u stijenu, a mozak je veoma brzo počeo da mu otiče. Nakon toga, bivši vozač “letećeg crikusa” dva puta je bio podvrgnut operacijama. 

Datum objave: 04/04/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook