Naslovna > Vijesti > Seat na novoj lokaciji

Porsche BH

Seat na novoj lokaciji

Kompanija Porsche BH d.o.o., uvoznik za automobile Volkswagen koncerna, danas je zvanično otvorila novi prodajni salon SEAT koji se sada nalazi u sklopu servisno-prodajnih objekata marki VW, Audi i Porsche na Bulevaru Meše Selimovića 16 u Sarajevu ...

U novom prodajnom salonu u potpunosti su implementirani CI standardi predviđeni za veličinu salona koja je u skladu sa tržišnim potencijalom i plasmanom vozila SEAT u Sarajevu. Po prvi put od 2001.godine, otkada je marka SEAT zastupljena u Sarajevu, kupci će profitirati od prodajno-servisih usluga na istoj lokaciji, te je SEAT po prvi put ravnopravan član i pod istim krovom sa  ostalim markama iz Volkswagen koncerna.

 

Novi prodajni salon je savremeno opremljen i usmjeren na kupce mladog i sportskog duha koji cijene kvalitet i najsavremeniju tehnologiju po pristupačnoj cijeni. Inače, SEAT je u BiH prisutan od 2001.godine i time spada u tradicionalno prisutne automobilske marke u BiH. Do 2015.godine isporučeno je 1795 SEAT vozila, dok prosječno tržišno učešće iznosi 2,5 odsto. 60 odsto od ukupnog broja  SEAT vozila  prodato je u Sarajevu.

 

Dodatna pogodnost koja kupcima stoji na raspolaganju u periodu od 7.-11.12.2015  je kompletna gama SEAT testnih modela što omogućava upoznavanje sa najsavremenijom tehnologijom koju ovaj brend implementira u svojim vozilima. Osim toga,  SEAT u okviru „Mjeseca posebnih ponuda“ svojim kupcima nudi sva lagerska vozila po specijalnim cijenama, finansiranje putem Porsche Leasinga, te godišnju polisu kasko osiguranja i set zimskih guma gratis.

Datum objave: 07/12/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook