Naslovna > Vijesti > Servisiraj, ne riskiraj!

Hyundai - Proljetna Servisna Akcija

Servisiraj, ne riskiraj!

U periodu od 10.3.-24.3. 2012. Hyundai organizuje proljetnu servisnu akciju »Servisiraj, ne riskiraj!« zajedno sa svojim ovlaštenim serviserima u Bosni i Hercegovini.

Nakon duge i zaista teške zime došlo je vrijeme, da malo zastanete i pomislite na svoje vozilo.
Ova zima zaista je iscrpila vaše vozilo, a s novim godišnjim dobom dolaze i novi uslovi u svakodnevnom korištenju vozila.Zašto čekati, zašto, ne pokloniti, sebi i drugima sigurnost, osigurati sebi  i svojoj porodici ugodno ljeto bez nepredviđenih situacija i iznenađenja.

 

Pogodnosti ove akcije su:   Pregled vozila po preporučenoj Hyundai Check -listi 10 KM; Pregled besplatan u slučaju zamjene dijelova; 15% popusta na sve originalne dijelove i dodatnu opremu; prigodni pokloni za sve klijente.Da bi učestvovali u proljetnoj servisnoj akciji i iskoristili sve pogodnosti vlasnici Hyundai vozila treba da zakažu termin kod ovlaštenog Hyundai servisera i  posjete servis u zakazano vrijeme. Proljetna servisna akcija „Servisiraj, Ne Riskiraj“ samo je potvrda brige Hyundai-a o zadovoljstvu svojih kupaca. Hyundai podsjeća da samo ugradnjom originalnih rezervnih dijelova u ovlaštenim Hyundai servisima ostvaruje se pravo na garanciju na ugrađene dijelove i radove od 20.000 km ili jednu godinu dana. Ugradnjom originalnih rezervnih dijelova Hyundai će zadržati besprijekoran kvalitet.

Datum objave: 29/02/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook