Naslovna > Teme > Servisna kampanja i aktuelne akcije

Ford BiH

Servisna kampanja i aktuelne akcije

Mreža ovlaštenih Ford servisa u BiH pokrenula je proljetnu servisnu kampanju „Vašem Fordu također treba malo ljubavi“. Tu su i zanimljive akcijske ponude za putničke i komercijalne Ford modele...

Servisna kampanja pod nazivom „Vašem Fordu također treba malo ljubavi“ trajaće do kraja mjeseca aprila, a podrazumijeva zamjenu ulja i uljnog filtera u iznosu od samo 80,00 KM za Ford putnička vozila. ”U ovoj kampanji, Ford takođe nudi Ford Assistance karticu za samo 30,00 KM uz besplatan pregled i dijagnostiku vozila starijih od 2 godine. Ford Assistance predstavlja program 24-satne pomoći na cesti u slučaju nužde vezane za Ford vozila. Ford Assistance pruža mogućnost otklona kvara ili prevoz vozila do najbližeg Ford ovlaštenog servisa”, navodi se u saopštenju za javnost Forda BiH. Osim aktuelne proljetne servisne akcije, Ford svojim klijentima u BiH nudi i još nekoliko atraktivnih akcijskih ponuda.

 

 

Jedna od najinteresantnijih je ona u okviru koje se kompaktni SUV model Kuga sa 1.5 TDCi dizelskim motorom i bogatom opremom nudi po „neponovljivoj“ cijeni od 36.990 KM. Podsjećamo da je Fordova reprezentativna limuzina Mondeo bh. kupcima dostupna već od 41.335 KM, a nova Fiesta za 22.999 KM. Veoma interesantna je i Fordova akcijska ponuda sa popustom od 12% za komercijalna vozila. U okviru ove akcije Ford Transit Courier je dostupan već od 21.151 KM bez PDV-a. Za Transit Connect treba izdvojiti 23.961 KM, Transit Custom 28.793 KM, a za najveći Transit 32.152 KM. Za više informacija svi zainteresovani mogu da posjete Ford Store u Sarajevu, Alipašina bb, Bare-Šip ili web stranicu ford.ba. Podsjećamo da se osim u Sarajevu, gdje posluje Grand Automotive d.o.o., Fordovi partneri nalaze još i u Tuzli, to je preduzeće Remex d.o.o., te u Bijeljini Auto-Centar d.o.o.

Datum objave: 15/04/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook