Naslovna > Automobili > BMW > Serija 4 > Sigurnosni automobil u srcu voznog parka

BMW M4 Coupe MotoGP

Sigurnosni automobil u srcu voznog parka

BMW M4 Coupe, još jedan u nizu MotoGP voznog parka, kombinuje savršno izbalansirani automobil koji odlikuje vrhunska estetika...

U voznom parku svih zvaničnih MotoGP modela za 2014. godinu, svoje mjesto je našao i fenomenalni novi BMW M4 Coupe model. Ovaj sportski model vrhunskih performansi svoj zvanični debi će imati kao sigurnosni automobil na prvoj trci sezone u Kataru.  Vozni park MotoGp – a sastoji se od pet različitih BMW –ovih modela, a novi BMW M4 Coupe odlično kombinuje dobro izbalansiran kompletni vozni park svojim odličnim performansama i vrhunskom estetikom.

 

Automobil je dizajniran sa ultimativnom vozačkom dinamikom za upotrebu na trkačkoj stazi. Opremljen je poptuno novim i inovativnim sistemom za hlađenje, a pošto se radi o automobil koji je namjenjen za trkačku stazu, lakši je oko 80 kilograma u odnosu na svog prethodnika.

 

 

 

 

 

 

 

Radi se o automobil koji je opremljen šestocilindarskim linijskim motorom, koji koristi M Twin Power turbo tehnologiju pri čemu ovaj motor razvija 550 Nm obrtnog momenta i 431 KS. Zahvaljujući ovoj snazi, automobil iz mjesta mirovanja od 100 km/h može da ubrza za 4,1 sekundi.

Datum objave: 18/03/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook