Naslovna > Automobili > Škoda > Karoq > Škoda Karoq – fotografija prije premijere

Škoda

Škoda Karoq – fotografija prije premijere

Službena premijera Škode Karoq bit će u narednih nekoliko dana. Do tada se moramo zadovoljiti fotografijama koje ne otkrivaju baš sve...

Već smo pisali da će Škoda umjesto nine generacije Yetia uvesti potpuno novi model Karoq. Uz slično ime sa većim Kodiaqom dolazi i sličan dizajn. Pri tome se misli na rešetku motora, i svjetlosne grupe kako na prednjem tako i zadnjem kraju. Slobodni smo reći da nekakvog posebnog iznenađenja, barem na polju vanjskog i unutrašnjeg dizajna, neče biti. Uostalom većina proizvođača automobila primjenjuje sistem '' ruska Babuška '' odnosno svi su modeli gotovo identični pa jedinu razliku zapravo predstavljaju dimenzije karoserije.

 

Kada već spominjemo dimenzije karoserije recimo da Karoq sword u automobile kompaktne klase. Kako se radii or automobilu SUV kategorije pretpostavlja se da potencijalnih kupaca neće nedostajati.
Za sada se zna da će bogatiji paketi opreme dolaziti sa sistemom zadnjih sjedišta VarioFlex koji omogućava separtno podešavanje i krajnje lagano vađenje iz unutrašnjosti.
Službena je premijera zakazana za 18.05. u Stockholmu ...

 

Datum objave: 14/05/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook