Naslovna > Automobili > Citroen > DS3 > Službeni automobil festivala

Citroen

Službeni automobil festivala

Dolce Vita je novi heritage festival koji slavi vintage kulturu u svim njenim oblicima - muzici, filmu, dizajnu, modi, plesu i hrani...

Citroën Hrvatska pokrovitelj je festivala Dolce Vita, prvog vintage festivala u Hrvatskoj, koji će se od 21.-23. juna održati u Rovinju.

 

Dolce Vita je novi heritage festival koji slavi vintage kulturu u svim njenim oblicima - muzici, filmu, dizajnu, modi, plesu i hrani. Uz izložbe oldtimera, vespi, vintage namještaja i vinila, te uz bogati muzički program hrvatskih i stranih bendova, najboljih zagrebačkih i rovinjskih restorana, posjetitelji festivala uživat će i udisati pravi zrak 50-tih i 60- tih godina! 

 

U skladu s retro karakterom festivala, marka Citroen  predstaviće svoja dva legendarna oldtimera : Citroën DS19 i Citroën 2 CV Charleston. Također, posebno mjesto na festivalu imat će i novi atraktivni cabriolet – Citroën DS3 Cabrio, nedavno lansiran na hrvatsko tržište, koji će se svojom atraktivnom siluetom i markantnim dizajnom odlično uklopiti u moderno okruženje hotela Lone i Eden u Rovinju, te dokazati koliko je smionost marke Citroen  još danas prisutna.

Datum objave: 19/06/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook