Naslovna > Automobili > Nissan > Murano > Snažni eksterijer za novajliju

2015 Nissan Murano na sajmu u New Yorku

Snažni eksterijer za novajliju

Ovaj model može da bude opremljen panoramskim krovom, LED svjetila i 20 – inčnim aluminijumskim točkovima...

Nissan je predstavio svoj model 2015 Murano i to pred njegov zvanični debi na sajmu automobila u New Yorku. Ovaj model prikazan je kao priview u vidu Resonance koncpeta, pri čemu ovaj automobil posjeduje snažan eksterijer sa V – Motion prednjim krajem, svjetlima u obliku bumeranga, kao i plutajućim krovom.

 

Nažalost, zadnji kraj ovog modela u velikoj mjeri je „proružnjen“ činjenicom da su LED svjetla, koja treba da budu izuzetno atraktivna, u velikoj mjeri zatamnjena plastikom, a sve u pokušaju ove kompanije da sakrije D stub. Ipak, bez obzira na sve, model može da bude opremljen panoramskim krovom, LED svjetilma, te 20 – inčnim aluminijumskim točkovima.

 

 

 

 

 

 

 

Kada govorimo o eksterijeru ovog automobila, on zasigurno neće oduševiti svakoga, ali zato je enterijer luksuzno opremljen, a dobio je i premium materijale, kao i moderan dizajn. Značajna su Zero Gravity sjedišta, drveni ukrasi te metalik detalji. Pored toga, dostupan je i taster  za startovanje, dual zone automatski klima uređaj, kao i 7-inčni ekran visoke rezolucije u okviru instrument grupe.

 

Opcije takođe uključuju i premium kožni tapacirung, opciju za zagrijavanje i hlađenje sjedišta, te Bose audio sistem. Pogon ovog automobila obezbjeđuje 3.5 litarski V6 motor, koji razvija 260 KS i 335 Nm obrtnog momenta. On se kao takav može povezati sa Xtronic transmisijom, koja može da se upari i sa opcionim sistemom pogona na sva četiri točka. 

 

Datum objave: 15/04/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook