Naslovna > Automobili > Audi > Q3 > Specijalno izdanje povodom 10. godišnjice

Audi RS Q3

Specijalno izdanje povodom 10. godišnjice

Audi RS Q3 specijalno izdanje za 2023. će biti dostupan za naručivanje u Njemačkoj krajem oktobra, sa dodatkom od 5.990 evra na osnovnu cijenu...

Audi RS Q3, krosover sa turbopunjačem izašao je na scenu 2013. godine, a u čast tome Audi dodaje sve vrste tame u auru RS Q3. U suštini radi se o paketu crnog izgleda, stvarajući tako Audi RS Q3 Edition 10 Years. Sa spoljašnje strane, specijalni model dobija crne 21-inčne naplatke sa duplim kracima, obučene gumama dimenzije 225/35. Crne u i obloge vrata i prozora, bočni retrovizori, umeci difuzora, lamele na prednjem spojleru, a Audi oznaka je takođe u sjajnoj crnoj boji. LED prednja svjetla su blago zatamnjena, a sve je u kontrastu s izborom dvije boje eksterijera – Dew Silver ili Chronos Grey metalik, od kojih je posljednja ekskluzivna za Edition 10 Years.

 

 

 


U unutrašnjosti, Audi daje specijalnom modelu ekskluzivna RS sjedišta sa mat karbonskim presvlakama. Bakarni kontrastni šavovi nude vizuelni odmak od monotone unutrašnjosti, kao i RS Q3 brend na patosnicama. Displej RS Q3 podsjeća putnike da je ovo nivo opreme ograničene proizvodnje, sa samo 555 planiranih ukupno.

 

 

 

 

Ispod poklopca motora sve ostaje isto i to nije loše. Pojačani 2,5-litarski redni petocilindarski agregat razvija 395 KS, koje se šalju na sva četiri točka preko sedmostepenog S tronic mjenjača. Karbonske keramičke kočnice su opciona nadogradnja, sa standardnim sivim kočionim čeljustima i dostupnim crvenim ili plavim. U punom galopu, RS Q3 može dostići 100 km/h za 4,5 sekunde i ograničen je na maksimalnu brzinu od 250 km/h.

Datum objave: 11/10/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook