Naslovna > Automobili > Kia > Picanto > Specijalno izdanje sa mnogo prateće opreme

Kia Picanto Quantum

Specijalno izdanje sa mnogo prateće opreme

Ispod poklopca motora nalazi se 1.25 litarski benzinski motor koji razvija 84 KS…

Kia UK predstavila je specijalno izdanje Picanto Quantum modela, koji odlikuje izuzetno bogata standardna oprema. Quantum specijalno izdanje dostupno je samo za Picanto model sa troje vrata i isključivo u Titanium Silver metalik boji. Isporučuje se sa setom 15 – inčnih aluminijumskih točkova zajedno sa automatskim AC, a odlikuje ga i pametni ključ, sistem unosa sa Start/Stop tasterom, te podesivi retrovizori sa grijačem i LED pokazivači smjera.

 

Kupci će imati priliku da uživaju u odličnom audio sistemu sa šest zvučnika, da koriste prednja svjetla za maglu, panoramski krov i automatsku kontrolu farova. Urban Pack u okviru standardne opreme nudi i LED ambijentalno osvjetljenje, zadnje parking senzore, UV solarni vjetrobran kao i SuperVision instrument talu.

 

Ispod poklopca motora nalazi se mali, 1.25 litarski benzinski motor, koji razvija 84 KS pri 6.000 Nm obrtnog momenta. Može da se ukombinuje sa standardnom petostepenom manuelnom transmisijom ili opciono sa četvorostepenom automatskom transmisijom. 

Datum objave: 26/04/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook