Naslovna > Vijesti > Superb najbolji karavan

Škoda

Superb najbolji karavan

Superb je zadržao krunu u kategoriji najbolji karavan, u izboru koji je održan na priznatom i posjećenom portalu Carbuyer.

Superb karavan je prošle godine također osvojio ovu nagradu, i uprkos jakoj konkurenciji i ove godine je odbranio tron.Godišnja priznanja su dodeljenja u skladu sa glasovima eksperata koji rade za Carbuyer.

 

Glavni urednik ovog sitea Steve Fowler je okarakterisao pobjedu Superba kao zasluženu. On je takođe dodao: "Ova nagrada cementira Superb karavan kao najbolji karavan koji možete kupiti , bez obzira na budžet sa kojim raspolažete. Superb nastavlja da impresionira svojom praktičnošću i svestranošću kao i izvanrednim voznim karakteristikama. Presudna stvar za današnjeg kupca je takođe i cijena koja je kod Superba izuzetno povoljna , jeftin je za održavanje, pouzdan, a i podrška servisa i dilera je na najvišem nivou."Direktor Škode za područje Velike Britanije je naglasio da je izuzetno važno za brend da nastavi u 2012. kao što je završena 2011., sa osvajanjem nagrada.

Datum objave: 29/03/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook