Naslovna > Vijesti > Toyota spremila liniju modela za sajam

Spremni za Tokyo

Toyota spremila liniju modela za sajam

Toyota je javnosti predstavila svoju liniju koncepta, koje će javno da predstavi na nadolazećem sajmu automobila u Tokyu...

Toyota je javnosti odlučila da predstavi svoju liniju koncepta, koje će javno da predstavi nešto kasnije ovog mjeseca, na sajmu automobila u Tokyu. Njihov glavni adut je FCV koncept, ali pored njega, ističe se još nekoliko interesantnih automobila.

 

Tako će Toyota da predstavi model Aqua G Sports koncept, koji bi u prodaju trebao da stigne već krajem ovog mjeseca. Tu su i FT-86 Open koncept, koji je kabriolet verzija m odela GT86 kupe. Ono što je veoma interesantno na ovom modelu i posebno se ističe, jeste mekani, električni krov. Ovo vozilo će biti u sjajno crvenom ruku.

 

Toyota će predstaviti i model JPN TAXI koncept, koji je u suštini taksi neke nove, naredne, moderne generacije. On posjeduje električna vrata, ravni krov koji je nizak, što omogućava lako ulaženje i izlaženje u automobil.

 

Tu je i nezaobilazna Toyota iRoad koncpet, koja je predstavljena još na sajmu automobila u Ženevi.  Na sajmu automobila će još biti predstavljeni i modeli Toyota Voxy i Noah koncpeti, koji će nam dati uvid u naredne generacije minivan automobila sa prostranim kabinama. 

Datum objave: 06/11/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook