Naslovna > Vijesti > Tuning Kotor Varoš Show

Druženje i zabava

Tuning Kotor Varoš Show

Učesnici na ovom spektaklu biće takmičari i klubovi sa prostora bivše Jugoslavije, ali i iz drugih država koji će doći u Kotor Varoš kako bi razmijenili iskustva sa drugim vlasnicima svojih omiljenih četvorotočkaša...

u Kotor Varošu će se 20. jula u organizaciji diskoteke Elli bar a pod pokroviteljstvom opštine Kotor Varoš, održati Tuning Kotor Varoš show 2013, manifestacija koja će okupiti sve zainteresovane u auto – styling i tuning, odnosno zaljubljenike u automobile, a to će biti ujedno i prvi tuning event u gradu na obalama rijeke Vrbanje.

 

Druženje, zabava, promocija znanja i tehničke kulture su ideje vodilje za pokretanje ovakvog događaja. Učesnici na ovom spektaklu biće takmičari i klubovi sa prostora bivše Jugoslavije, ali i iz drugih država koji će doći u Kotor Varoš kako bi razmijenili iskustva sa drugim vlasnicima svojih omiljenih četvorotočkaša.  Uz lijepo vrijeme očekuje se da ljubitelji nabrijanih automobila u velikoj mjeri doprinesu ugodnoj atmosferi, koja će obilovati mirisom oktana, velikom broju dotjeranih automobila, ali i prekrasnih djevojaka bez kojih su ova događanja nezamisliva.

 


Na Tuning Kotor Varoš show 2013 biće organizovano DB Drag takmičenje u glasnoći muzike u automobilima, Styling takmičenje u kojem će se ocjenjivati kompletan izgled automobila i Exhhaust Freak takmičenje u jačini izduvnih sistema automobila.

Datum objave: 27/06/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook