Naslovna > Automobili > Aston Martin > DB10 > U Bondovom stilu

Aston Martin DB10

U Bondovom stilu

Prvi detalji o novom filmu iz serijala o britanskom agentu 007 objavljeni su u Londonu, a producenti su tokom svečanosti otkrili i novi Bondov Aston Martin …

Dvadeset četvrta filmska priča o Jamesu Bondu , pod nazivom Spectre, imaće premijeru 6. novembra 2015, a prve zvaničene informacije o filmu saopštene su na događaju održanom u filmskom studiju Pinewood u Londonu. Kao i u prethodna tri nastavka, ulogu agenta 007 tumačiće britanski glumac Daniel Craig. Ljubitelje automobila najviše će interesovati koji će automobil voziti James Bond, s obzirom da je u prethodnom filmu uništen njegov klasični Aston Martin DB5. Tradicija nije iznevjerena, pa je i ovog puta odabrana čuvena britanska marka sportskih automobila, ali i potpuno novo vozilo DB10.

 

Aston Martin je saopštio da DB10 napravljen iskljičivo za potrebe snimanja filma i da će biti proizveden u 10 primjeraka. Ipak, iz kompanije priznaju da automobil predstavlja uvid u novi dizajn budućih modela ovog proizvođača. Filmski DB10 ima moderne sportske linije a auto iz nekih uglova podsjeća na Jaguar F-Type Coupe. Zaljubljenici u filmove o Jamesu Bondu i Aston Martinu moraće da se strpe još godinu dana, do premijere novog filma, ili bar do prvih trejlera, kako bi uživali u filmskim kadrovima ovog automobila.
 

Datum objave: 04/12/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook