Naslovna > Automobili > Land Rover > Range Rover Evoque > Unaprijeđena multimedija i pogonske jedinice

Range Rover Evoque

Unaprijeđena multimedija i pogonske jedinice

Land Rover je uveo koristan paket nadogradnji za svoju seriju modela Range Rover Evoque...

Evoque dobija nove „blage“ hibridne pogonske jedinice od 163 KS i 204 KS koje sačinjavaju četvorocilindarski dizel agregati sa električnom asistencijom i pogonom na sva četiri točka. Uporedo sa novim pogonskim jedinicama, Evoqueov dvolitarski „blagi“ hibridni benzinski četvorocilindraš je dostupan u varijantama sa 200, 250 i 300 KS, a sva tri su uparena sa devetostepenim automatskim mjenjačem i pogonom na sva četiri točka kao standard. Linija Evoque je od sada „okrunjena“ i verzijom Autobiography koja donosi luksuzniju opremu od postojećeg HSE Dynamic nivoa.

 

 

 

Svi modeli dobijaju nove upravljače i unapređene infotaiment sisteme. Novi sistemi pod nazivom Pivi i Pivi Pro zamjenjuju Touch Pro koji je dolazio u starijim modelima, mada se oni nalaze u identičnim kućištima i koriste identičnu tehnologiju prikazivanja aplikacija. Softver je poboljšan, tako da su novi meniji i podešavanja navigacije dosta jednostavniji za korištenje. Po prvi put u ovim infotaiment sistemima se nalazi Spotify opcija streaminga muzike, a sistemi su sada kompatibilni sa bežičnim ažuriranjima putem interneta.

 

 

 

 

Evoque takođe sada posjeduje i izuzetno efikasan sistem filtracije vazduha u kabini koji može zadržavati čestice veličine do 2,5 mikrona, što je 30 puta manje od debljine ljudske dlake.

Datum objave: 26/08/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook