Naslovna > Vijesti > Uskoro Golf Variant

Volkswagen

Uskoro Golf Variant

Nakon što je uspješno predstavljena nova generacija Golfa, za koju već sada postoji 100.000 narudžbi Golf će se uskoro pojaviti i u Variant te GT izvedbi

Golf 7 je, kako se i očekivalo, imao odličan tržišni nastup u prvim mjesecima, pa ne čudi činjenica da u Europi postoji već više od 100.000 narudžbi za ovaj model.  Dodatni vjetar u leđa ovom modelu u predstojećem periodu dat će dvije nove izvedbe.  Već u martu, na Salonu u Ženevi, pojavit će se Golf Variant, a njemački AutoBild je objavio i jednu špijunsku fotografiju ovog modela.

 

Golf Variant imat će  u ponudi agregata TSI agregate sa 1.2 i 1.4 litra zapermine, te TDI agregate sa 1.6  i 2.0 litra zapremine. Očekuje se da će se u ponudi naći i Golf Variant sa 4Motion pogonom  na sve točkove. Nakon izvedbe Variant, Golf će se u ovoj godini pojaviti i u GTI izvedbi, čiji je koncept predstavljen prošle godine u Parizu.  Golf GTI pokretat će 2.0-litarski turbo motor sa 220 KS, što će mu dozvoliti ubrzanje do 100 km/h za 6.6 sekundi i maksimalnu brzinu od 246 km/h. Za GTI će biti dostupan i opcionalni paket Performance, čiji će motor imati 230 KS. Na koncu ove godine očekuje se i Golf R sa 310 KS. 

Datum objave: 21/01/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook