Naslovna > Automobili > Ford > F-150 > Uskoro Raptor sa boljim specifikacijama

Ford

Uskoro Raptor sa boljim specifikacijama

Za ovaj pick-up pripremljeni su novi amortizeri Fox Racing Shox sa Live Valve tehnologijom kojom je omogućeno aktivno prilagođavanje podlozi kojom se vozilo kreće a pri tome nije narušena sigurnost vožnje kao ni udobnost...

Kompanija Ford odlučila je da na svom modelu F-150 Raptor uradi određena poboljšanja. Tako su za ovaj pick-up pripremljeni novi amortizeri Fox Racing Shox sa Live Valve tehnologijom kojom je omogućeno aktivno prilagođavanje podlozi kojom se vozilo kreće a čime nije narušena sigurnost vožnje kao ni udobnost. U pitanju je elektronski sistem koji kontinuirano podešava amortizere tokom vožnje.

 

 

Osim ovoga tu je i novi Trail Control sistem koji pri manjim brzinama omogućava vozaču da se skoncentriše na upravljanje a manje na održavanje brzine. U unutrašnjosti vozila su nova Recaro sjedišta sa posebnim jastučićima koja po teškim terenima daju dodatnu udobnost. Moderniji Raptor biće dostupan u tri boje a na tržištu ćej biti do kraja godine. Što se tiče motorizacije tu je 3,5 litarski turbo V6 pogonski agregat koji razvija 456 ks i 692 Nm obrtnog mometnta. Pogon imaju svi točkovi preko desetostepenog automatskog mjenjača.

Datum objave: 25/05/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook