Naslovna > Vijesti > Uvijek dostupan internet

M:TEL

Uvijek dostupan internet

Upoznajte novu m:tel uslugu Open Duo Net koju vam predstavljamo kroz paket dviju objedinjenih usluga, od kojih jedna omogućava pristup internet uputem ADSL, VDSL ili GPON tehnologija u fiksnoj mreži, a druga pristup realizuje putem mobilne mreže. Uz to, ova usluga je dodatno obogaćena mogućnošću slanja i primanja SMS usluga prema svim mobilnim mrežama.

Aktuelna od novembra mjeseca, promotivna ponuda Open Duo Net usluge namijenjena rezidencijalnim korisnicima, zasnovana je na paketima Open Duo Net 1 sa cijenom od 30 KM i Open Duo Net 2 sa cijenom od 65 KM. Različitost navedenih paketa čine pristupne brzine, odnosno definisana količina podataka pri maksimalnoj brzini prenosa i brzina prenosa nakon potrošene količine podataka, koje definiše određeni paket. Pažnju ćemo zadržati na predstavljanju sadržaja paketa Open Duo Net 1, u kome je objedinjena usluga pristupa internetu putem fiksne mreže s brzinama do 5120/448 kb/s, s neograničenim Flat protokom i jednom mail adresom, dok je 100 MB prostora na Web serveru predviđeno za korisnikov mailbox, a 5 MB za postavljanje lične prezentacije. Što se tiče usluge pristupa internetu putem m:tel mobilne mreže potrebno je istaći da je ovo usluga sa neograničenim internet pristupom, sa maksimalnom brzinom prenosa do 7,2 Mb/s / 2 Mb/s i količinom prenesenih podataka do 1 GB. Pristupna brzina nakon potrošene količine podataka u ovom paketu uznosi 64 kb/s. Dodatak paketu je mogućnost izbora m:music servisa koji jedostupan u okviru kupovine m:music tarifne opcije.

 

Za korisnike sa nešto višim zahtjevima, za one koji komfor stavljaju ispred drugih funkcionalnosti, u m:telu su paketom Open Duo Net 2, bez razlike da li je riječ o realizaciji internet pristupa posredstvom mobilne ili fiksne mreže, a kako smo se i sami uvjerili, uspjeli smo ostavriti dobar odnos tehničkih mogućnosti i finansijske naknade za ponuđene usluge. Dakle kada se radi o pristupu putem fiksne mreže, u Net 2 paketu su zagarantovane brzine do 10240/640 kb/s, Flat protok, mail adresa i prostor za mailbox kao i Web prezentaciju jednako kao i u prvom Net 1 paketu. Što se mobilnog pristupanja tiče, tu je ponuda u poređenju sa paketom Net 1 znatno izdašnija, jer je korisniku na raspolaganju 16 GB prenesnih podataka pri maksimalnim brzinama do 21 Mb/s / 5,76 Mb/s. Brzina prenosa nakon potrošene količine podataka, definisane ovim paketom 128 kb/s. Korišćenje m:music servisa u ovom slučaju je uključen  u cijenu mjesečne pretplate. Podsjećamo da je obračunska jedinica za prenos podataka 10 KB, te da u navedene cijene nije uključen porez na dodatu vrijednost.

Uživaj u brzom i pouzdanom internetu u kući i van kuće na jednom od vrhunskih uređaja

U sklopu m:tel - ove paketske ponude Open Duo Net usluge korisnici mogu odabrati vrhunske uređaje po izuzetno povoljnim uslovima. Kako bi užitak korišćenja interneta bio potpun preporučujumo tablete ALLVIEW NANO  i ALLVIEW VIVA po cijeni već od 1 KM u Open Duo Net peketima, te laptop DELL INSPIRION  po cijeni već od 399 KMuz Open Duo Net uslugu.

 

Više informacija o novoj Open Duo Net usluzi možete dobiti pozivom m:tel korisničkog servisa na broj 0800 50 005,  odnosno,detaljne informacije i cjenovnik možete pročitati na stranici open.mtel.ba. Savjetujemo da posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto  gdje ćete, sigurni smo,  najprije dobiti stručan savjet i tako otkloniti sve eventualne nedomice na temu koji servis i koji uređaj odgovaravašim potrebama, za šta će se pobrinuti odgovorno i uvijek ljubazno osoblje m:tel-a.
 

Datum objave: 03/11/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook