Naslovna > Automobili > Volkswagen > Beetle > VW Buba svih generacija na obalama Baltičkog mora

Beetle Sunshine turneja

VW Buba svih generacija na obalama Baltičkog mora

Jedna od karakteristika ove turneje je da se ne oblače samo posetioci u kitnjaste kostime, već i automobili...

Deveta Beetle Sunshine turneja će početi 17. avgusta. Ovo je najveće okupljanje fanova svih 'okruglih' Volkswagen modela (Beetle, New Beetle i The Beetle). Specijalni gosti: duet iz Libeka “Voice of Germany”, Natali Dora (Nathalie Dorra) i Ole “Soul” Feddersen će nastupati na ovoj žurci na otvorenom u Travemindeu (Travemünde).

 


Turneja Beetle Sunshine počinje u Volkswagen Centru u Libeku, 17. augusta u podne i ide ka Brigeman gartenu (Bruegmann Garten) u Travemindeu, gde program počinje u 14h. Vozači bube kao i svi vozači kabrioleta koji su zainteresovani mogu sebi da obezbjede startnu poziciju na zvaničnoj internet stranici.  

 

Jedna od karakteristika ove turneje je da se ne oblače samo posetioci u kitnjaste kostime, već i automobili. Bilo da je u pitanju glamurozna Buba, rock 'n' roll Buba, Buba za venčanje, Buba za plažu, 007 Buba ili Charleston Buba. Tema je po slobodnom izboru, a najbolja ideja i realizacija dobija titulu.



„Najljepša plaža Bube“ će takođe biti odabrana među stotinama vozača okruglih Volkswagen modela iz poslednjih šest decenija, za koje se očekuje da će doći na događaj iz cijele Evrope.
Na drugoj bini, trio ima svoj veliki debi: The new iBeetle iz Volkswagen-a, koja će svoju evropsku premijeru imati na ovom događaju, biće predstavljena pored modela Beetle Cabrio Exclusive iz Volkswagen R GmbH, kao i Beetle GSR, u ograničenom izdanju od samo 3.500 vozila.



Natali i Ole žive u Libeku i prvi put učestvuju na ovoj turneji Beetle Sunshine. Oboje su imali uloge u uspješnoj produkciji “MTV Unplugged. Udo Lindenberg – Live from the Hotel Atlantic,” za koje su dobili platinastu nagradu. Sa više od 2.000 posetilaca, ova turneja predstavlja najveći susret ljubitelja Bube sve tri Volkswagen generacije. 

Datum objave: 02/08/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook