Naslovna > Automobili > Bugatti > Veyron > Žuto – crni kolor za peto izdanje

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Elizabeth Junek

Žuto – crni kolor za peto izdanje

Peto, odnosno pretposlednje izdanje Bugattijeve “Legend” serije karakterisaće izuzetno atraktivna boja...

Sve su prilike da se zvanični render prikaz Bugatti Veyrton Grand Sport Vitesse Elizabeth Junek modela konačno pojavio na internetu! Neki kažu da su to samo glasine, dok drugi tvrde da će ovaj model, čije zvanično predstavljanje možemo da očekujemo do kraja ove godine, zaista izgleda kao što je prikazano na fotografiji.

 

Riječ je o petom, odnosno pretposlednjem izdanju Bugattijeve “Legend” serije, koja je bazirana na Veyron Grand Sport Vitesse – u. Kao i kod svih modela koji su predstavljeni u okviru ove linije, proizvodnja će biti ograničena na tek tri jedinice, a ova verzija će biti posvećena Elizabeth Junek, legendardnoj češkoj trkačici u prvoj polovini dvadesetog vijeka.

 

Ovo specijalno izdanje Bugatti je odlučio da urkasi malo drugačijim bojama, pa je za eksterijer odabran crno – žuti kolor. Upravo tako je izgledao i trakći automobil koji je upravljala Junekova. Ista kombinacija boja bila je vidljiva i na aluminijumskim točkovima, dok se na poklopcu rezervoara nalazi njen potpis.

 

Unutrapnjost ovog automobila karakterišu kožne presvlake smeđe boje, sa nezaobilaznom “The Bugatti Legends” oznakom na vratima, te Eliška Junkova natpisom, koji je izvežen na naslonima za glavu. Kao i za sve druge modele iz ove ograničene serije, i za Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Elizabeth Junek izdanje, potrebno će biti da se izdvoji 2 miliona eura. 

Datum objave: 12/03/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook